Taastrup 5-15-5, søndag d. 29. september 2019

TIK-Triathlon inviterer igen i år til motionstriathlon med udgangspunkt fra Taastrup Idrætshaller. Der svømmes 500 meter på 50m. baner i Taastrup svømmehal, cykles 2 omgange a 7,5 km på vejene omkring Taastrup samt løbes 5 km på afmærket rute i naturskønne omgivelser. Deltag enten som individuel atlet eller sammensæt et stafethold.

I år udbyder vi igen en børnedistance, hvor der svømmes 100 m., cykles 5 km. og til slut løbes 2 km. Cykling sker på stierne, som udgør løberuten for 5-15-5. Løberuten bliver 2 omgange på lukkede stier rundt om området, hvor børnene passerer målområdet 2 gange, så man rigtigt kan følge med i, hvordan det går dem. Nærmere information følger snarest. 
 
Skiftezonen er fortsat på den store græsplænen over for svømmehallen.  
 
Se priserne og meld dig til her    
 
SE ÅRETS ATLETGUIDE HER: ATLETGUIDE TAASTRUP 5-15-5 2019 
 
Nedenfor følger en række generelle oplysninger om stævnet, men følg også med på løbets facebookside: www.facebook.com/pg/taastrup5155. 
 
        
Svømning

Svømning foregår i Taastrup svømmehal, Hal 2 på 50m. baner. Sidste år blev løbet afviklet i heat, men det er muligt, at vi i år ændrer det til løbende start. Nærmere information følger senest ved udsendelse af løbsguiden. 

 
   
 
Igen i år vil der være måtter lagt ud langs med hele passagen fra bassinet og ud af svømmehallen. Det giver et væsentligt bedre fodfæste, når man forlader svømmehallen små-løbende. Men måtterne bliver hurtigt våde og bliver derfor også glatte.
 
Cykelruten

Cykelruten for 5-15-5 er den samme som sidste år:

 
 
Der er stor fokus på sikkerheden i forbindelse afviklingen af cykelløbet, og der vil være trafikofficials placeret på ruten ved alle lysregulerede kryds samt ved venstresvinget fra Rugkærgårdsvej til Skolevej. Ved alle øvrige sving bliver der placeret flagposter.
  
Ruten er en smule teknisk, men indbyder også til, at give den fuld gas. På stykket fra starten af Mølleholmen, der går over over bliver til Sydskellet i et blødt 90 graders sving er der mulighed for, at træde igennem. På rutens øvrige strækning bliver der behov for din tekniske kunnen, da der er mange sving, hvoraf et enkelt er belagt med brosten.
 
Kørsel foregår på kørebanen og almindelig trafikregler SKAL overholdes. 
  
Løberuten

Løberuten forventes at være uændret i forhold til 2018 og består af en rute med 2 vendepunkter. Formålet er, at vi ønsker en så stor samling af deltagerne som muligt på ruten, så man får en bedre fornemmelse af, hvor ens konkurrenter er placeret.  

Løberuten bliver bemandet hver hvert vende- og krydspunkt, ligesom overgangen ved Grønhøjgårdsvej også er det. 
 
Skiftezonen

Skiftezonen er igen i år placeret ved det store, grønne område foran Taastrup Idrætshaller, hvormed skiftezone og målområde er lige ved siden af hinanden. Vi håber, at dette vil gøre det ekstra sjovt for tilskuere, at følge med i løbet - både vedrørende intensiteten ved skiftezonen samt naturligvis når ens "heltinde" eller "helt" kommer i mål!

Et kort over skiftezonen vil blive tilføjet, så snart det er klar. 
 
 
Præmier

I lighed med sidste år vil der være præmier til bedste individuelle herre, dame samt bedste stafethold. Derudover vil der være spurt- og lodtræningspræmier. Lodtræningspræmierne uddeles efter præmieoverrækkelsen blandt de deltagere, der er til stede. 

Atletguide

Atletguiden bliver sendt ud til alle deltagere i ugen op til løbet.