Taastrup 5-15-5

TIK-Triathlon inviterer igen i år til motionstriathlon med udgangspunkt fra Taastrup Idrætshaller. Der svømmes 500 meter på 50-meter baner i Taastrups nye, store svømmehal, cykles 2 omgange a 7,5 km på vejene omkring Taastrup samt løbes 5 km på afmærket rute på lukkede stier i lokalområdet.

I år udbyder vi desuden OL-distancen, som er 1500 m. svømning, 40 km. cykling og 10 km. løb. OL-distancen udbydes ikke som stafet. 
 
Mange børn og unge er begyndt at "lege" med, og det vil vi gerne støtte op om. Derfor udbyder også en børne-TRI for børn i alderen 9-12 år med distancerne 100 m. svømning (på 25 m. bane), 5 km. cykling og 2 km. løb. Cykling og løb foregår på stine i området omkring svømmehallen, og børnene skal ikke cykle på offentlig vej. Unge i alderen 13-17 er velkommen til at deltage i den almindelige 5-15-5, men kan gøre det til samme pris, som børne-TRI'en.
 
Prisen for 5-15-5 er 225 kr. for individuelle atleter, mens et stafethold betaler 330 kr. 
OL-distancen koster 350 kr., mens børne-TRI'en koster 150 kr. Samme pris glæder for unge mellem 13-17 år, som deltager i 5-15-5.
Alle priser tillæges gebyr.

Meld dig til her     

 
 
Cykel- og løberuter

For 5-15-5 vil begge ruter være de samme som sidste år. Vi holder fast i cykelruten, da vi har modtaget mange tilbagemeldinger fra deltagerne fra sidste år om, at ruten var sjov, fordi den både var teknisk og gav mulighed for, at "give den fuld smadder". Igen i år vil der være trafikofficials placeret på ruten, og sammen med Beredskabsstyrelsen vil alle medvirke til, at sikkerheden er i top.

Cykelruten for OL-distancen bliver lidt anderledes, og vil blive offentliggjort, så snart den er godkendt. Vi planlægger med, at man cykler 4 omgange af 10 km.
 
Løberuten er den samme, hvor fokus igen er på, at man kan følge de øvrige deltagere på ruten. Deltagerne på OL-distancen løber 2 omgange.  
 
Se ruterne her her.
 
Skiftezonen

Skiftezonen er fortsat det store, grønne område foran Taastrup Idrætshaller, hvormed skiftezone og målområde kommer til at ligge lige ved siden af hinanden. Dermed er det nemt for tilskuere, at følge med i løbet - både vedrørende intensiteten ved skiftezonen samt naturligvis når ens "heltinde" eller "helt" kommer i mål!  

Præmier til de voksne og medaljer til børnene

I lighed med sidste år vil der være præmier til bedste individuelle herre og dame på både 5-15-5 og OL-distancen samt til bedste stafethold. Derudover vil der være lodtræningspræmier i stil med sidste år.

Alle deltagere i børne-TRI'en vil modtage en medalje, når de kommer i mål.